lördag 27 november 2010

Vilken start på helgen!

Kom till Stockholm igår och åt en bit mat på centralen och åkte sedan vidare ut till Lidingö och hem till Sofie. Blev en tidig sänggång eftersom klockan ringde 06.30 imorse. Bara att dra sig upp och åka mot globen. Isande kyla men lyckades pricka in alla bussar och tunnelbanetåg perfekt så väntan blev aldrig lång. Sen hittade vi rätt på första försöket så det var bara att knalla in på Globen, köpa en kopp kaffe och spana in alla snygga dressyrhästar. Underbart program som de red, blev ordentligt ridsugen när man såg dem.

Efter showen så shoppade vi lite på globens shoppingcentrum, blev 3par örhängen. Hur många affärer som helst men magen kurrade så vi drog vidare till Gullmarsplan och åt på en Italiens pizzeria. Tog självklart ett glas rött till maten=) Lyx att kunna gå ut och dricka vin och inte behöva oroa sig över att behöva köra bil. Bara att hoppa runt bland bussar och tåg.

Efter en mättsam middag så åkte vi in till NK och fortsatte shoppingen, men det var på Gina som jag lyckades finna ett skärp och en t-shirt. Men nu så ligger vi äntligen och latar oss på soffan helt slutkörda efter en lång dag. Kollat på Harry Potter, dragit ner gardinen och försökt att leka hantverkare, haha.

Nu så ska jag vara lite social och fortsätta sjunka djupare ner i soffan. Bilder från hela helgen lägger jag upp imorgon eller på  måndag.

/Karin
*Frusen, pratglad och lycklig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar